Şehit Muhammed Ali Dündar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Her konuda örnek alınan etkin ve saygın bir kurum olmayı başarıp, büyük bir enerjiyle geleceğin dürüst, başarılı; Gençlerini yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini önemseyen, edindiği bilgiyi çağın gereklerine göre yorumlayabilen; zihin, ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir karaktere sahip, insan haklarına saygılı ve topluma karşı sorumluluk duyan bireyler yetiştirmektir

Başarılar: 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Sınava giren 11 Öğrencimizden 1 kişi Hemşirelik, 1 kişi Beslenme ve Diyetetik, 1 kişi İslami İlimler Lisans programlarına yerleşmişlerdir. Ayrıca 1 kişi Fizyoterapi, 1 kişi Çevre koruma ve Kontrol, 1 Kişi Bahçe Tarımı, 1kişi Ormancılık ve Orman Ürünleri, 1 kişi de Yerel Yönetimler Ön lisans programlarına yerleşmişlerdir.

Saatler: 08.00-16.00
Isınma: Katı Yakıt Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: İlçe genelinde ve il merkezinde çeşitli sportif etkinlilere katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://767539.meb.k12.tr

Adres - MEVLANA MAH. 100724. SK. NO 34 GÜNEYSINIR / KONYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - 3644 Sayılı 130 İlçe Kurulması Hakkında Kanun ile 09 Mayıs 1990 tarihinde Güneybağ ve Karasınır Belediyelerin tüzel kişiliği kaldırılarak "Güneysınır" adıyla tek bir belediye kurulmasına, Güneysınır merkez olmak üzere Konya İlinde Güneysınır adıyla ilçe kurulmasına karar verilmiştir. Karasınır, Güneybağ ve Emirhan ise ilçenin Mahalleri haline gelmiştir. İlçe idare binalarının Karasınır ve Güneybağ Mahalleleri arasındaki ortak uzaklıktaki alana taşınmasıyla ilçe merkezi oluşmuştur.

Adres - MEVLANA MAH. 100724. SK. NO 34 GÜNEYSINIR / KONYA

Ulaşım Güneysınır, Konya´ya 75 km, Karaman´a 50 km. mesafede olup Konya-Karaman D715 karayolunun 11 km. batısında Konya-Karaman il sınırında yer almaktadır. İlçede ulaşım otobüslerle yapılmaktadır.Konya´dan ilçeye sefer yapan otobüsler Konya Karatay Belediyesine bağlı Eski Garajdan hareket etmektedir. Güneysınır´dan Konya´ya belli saatlerde otobüs bulunmaktadır. Ulaşım KONTUR Firması tarafından yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup Konya merkeze 75 km uzaklıktadır.